INGREDIENTAI: 4 vienetai tortilijų (vidutinio dydžio)
20 vienetų krevečių (nervirtų, tigrinių)
4 šaukštai pomidorų padažo
1 vienetas marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
60 gramų rūkytos dešros
50 gramų kietojo sūrio
50 gramų poro (pjaustyto pusžiedžiais)
1 žiupsnelis maltos raudonosios paprikos
1 žiupsnelis česnako (džiovinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tortilijas išdėlioti kepimo formoje, ant kiekvienos dėti po šaukštą pomidorų padažo ir tolygiai paskirstyti.
2.
Krevetes perpjauti išilgai, iš abiejų pusių pabarstyti paprika ir česnaku.
3.
Ant tortilijų išdėlioti smulkintą porą, kubeliais pjaustytą rūkytą dešrą, krevetes, griežinėliais pjaustytą agurką, krevetes ir užberti tarkuotą sūrį.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių.