INGREDIENTAI: 330 gramų kiaulienos faršo
10 vienetų pievagrybių
10 riekių kumpio (karštai rūkytas)
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė sūrio (tarkuotas)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Faršas išminkomas su įmuštu kiaušiniu ir druska bei prieskoniais. Leisti valandą pasimarinuoti.
2.
Nupjauti pievagrybių kojeles.
3.
Ant pievagrybio dugno pabarstyti tarkuoto sūrio ir sudėti faršą.
4.
Įdarytus pievagrybius apjuosti kumpio juostele. Galima susegti mediniu smeigtuku, kad nenuslystų.
5.
Iki 170 - 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 40 minučių. Skanaus.