INGREDIENTAI: Tešlai:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė kefyro
0.5 stiklinės aliejaus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus
7 gramai sausų mielių
šiek tiek druskos
Įdarui:
100 gramų fermentinio sūrio
1 saujelė krapų
1 saujelė petražolių
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiltą kefyrą suberti mieles, cukrų ir viską išmaišyti. Įpilti aliejaus, įmušti kiaušinį, suberti druską ir išmaišyti iki vientisos masės. Suberti miltus ir užmaišyti tešlą, tešla turi būti minkšta, elastinga. Tešlą uždengti ir palikti šiltai 1 - 1, 5 valandos.
2.
Įdarui susmulkinti krapus, petražoles, česnakus, sūrį sutarkuoti ir viską sumaišyti.
3.
Formuoti bandeles su įdaru, suformavus pakildinti dar 10 minučių.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagels.