INGREDIENTAI: 200 gramų kvietinių miltų
150 gramų sojų jogurtas (vanilinio)
60 mililitrų sojų pieno (arba migdolų pieno)
50 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo (apytikriai)
30 gramų cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
8 gramai vanilinio cukraus
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti jogurtą, berti cukrų, vanilę, kepimo miltelius ir išmaišyti. Palikti kelias sekundes pastovėti.
2.
Į dubenį su jogurtu supilti sojų pieną, gazuotą vandenį ir išmaišyti. Įsijoti miltus, dar kartą permaišyti. Tešla turi būti tiršta ir pati nuslystanti nuo šaukšto, jei tešla per tiršta, įpilkite dar mineralinio vandens.
3.
Keptuvę ištepti aliejumi, įkaitinti, dėti tešlos, formuoti blynelius ir kepti iš abiejų pusių iki kol gražiai apkeps ir iškeps.