INGREDIENTAI: 10 vienetų sausainių (SELGA NATURE)
200 gramų moliuskų ((mėsa))
70 gramų sūrio (parmezano)
1 vienetas svogūnų (smulkintas)
1 gramas duonos (trupiniai)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis paprikos (milteliai)
šiek tiek petražolių (šviežios )
šiek tiek baziliko (švieži)
šiek tiek česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kelioms minutėms pakepinti smulkintą svogūną. Tada sudėkite moliuskų mėsos gabaliukus, pagardinkite viską prieskoniais, smulkintomis žolelėmis, sudėkite sutrupintą duoną bei sūrį ir šiek tiek pakepinkite dar pora minučių.
2.
Keptuvės turinį gražiai išdėliokite ant "Selga Nature" sausainių ir juos išdėliokite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Pašaukite viską į orkaitę 10-12 minučių. Skanaus.