INGREDIENTAI: 0.5 kilogramo vištienos faršo
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną ir smulkiai sutarkuoti morką.
2.
Daržoves apkepti keptuvėje su aliejumi. Atvėsinti.
3.
Pravėsusius apkepintus svogūną ir morką sumaišyti su vištienos faršu. Paskaninti druska ir pipirais bei įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
4.
Rankomis imti faršo ir formuoti nedidelius plokščius kotletukus.
5.
Kotletukus apvolioti maltuose džiūvėsiuose.
6.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, kepti kotletus iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.