INGREDIENTAI: 200 gramų tagliatelle makaronų
0.5 vieneto brokolių
6 vienetai pievagrybių
50 gramų šaltai rūkytos šoninės
50 mililitrų grietinėlės
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus beriame į pasūdytą, verdantį vandenį ir verdame, kol jie bus ne per kieti ir ne per minkšti ("al dente").
2.
Šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname keptuvėje, kol ji apskrus.
3.
Pievagrybius supjaustome riekelėmis, česnaką pasmulkiname, brokolį išskirstome žiedais.
4.
Į keptuvę su šonine beriame pievagrybius, česnaką. Pakepiname kelias minutes. Suberiame brokolius. Įpilame grietinėlės. Sudedame virtus makaronus. Viską išmaišome ir pakaitiname kelias minutes.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!