INGREDIENTAI: 1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė rabarbarų (nuvalytų, supjaustytų kubeliais)
3/4 stiklinės rudojo cukraus
80 mililitrų aliejaus (neutralaus skonio)
100 gramų balto šokolado (nebūtina)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Baltą šokoladą pasmulkinti nedideliais gabalėliais.
2.
Visus pyrago ingredientus sumaišyti dubenyje.
3.
Tešlą suversti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių. Ar jau iškepė patikrinkite įsmeigdami medinį pagaliuką į pyrago vidurį - jeigu pagaliukas švarus, neapsivėlęs tešla, vadinasi pyragas iškepė.