INGREDIENTAI: 1.5 litro vandens
300 gramų lašišos filė
250 gramų lydyto sūrelio
2 vienetai bulvių (didesnių arba 3 mažesnių)
2 vienetai poro
1 vienetas morkų
1 pundelis krapų
3 kubeliai sultinio (naudojome „Gallina Blanca“ daržovių)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepkite tarkuotą morką ir pusžiedžiais pjaustytus porus. Kepkite apie 5 min., kol daržovės suminkštės.
2.
Į puodą sudėkite daržoves, kubeliais pjaustytas bulves, ištirpinkite sultinio kubelius vandenyje ir viską supilkite į puodą. Ant vidutinės kaitros virkite 20 min., kol bulvės išvirs.
3.
Sudėkite lašišos gabaliukus, lydytą sūrelį, smulkintus krapus ir pavirkite dar kelias minutes.
4.
Pilkite ją į dubenėlį ir gardinkite druska bei pipirais.