INGREDIENTAI: 4 riekės ruginės duonos (forminės, ar baltos)
1 vienetas avokadų (prinokusio)
4 riekės fermentinio sūrio
60 gramų mocarela sūrio (nebūtina)
1 saujelė špinatų
2 šaukštai pesto padažo (galima naminio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Špinatus nuplauti ir palikti gerai nuvarvėti ar nusausinti.
2.
Ant visų duonos riekelių tepti besto padažo. Uždėti po riekelę fermentinio sūrio.
3.
Avokadą perpjauti išilgai pusiau, išimti kauliuką, minkštimą išskobti (ar nulupti žievelę) ir supjaustyti riekelėmis. Sudėti ant dviejų puselių.
4.
Mocarelą, jei naudosite, supjaustyti kubeliais ar suplėšyti, sudėti ant avokado.
5.
Ant kitų puselių su sūriu, sudėti špinatus. Abi puseles suvožti.
6.
Kepti sausoje, iki vidutinės kaitros įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus. Skanaus!