INGREDIENTAI: 6 gabalėliai jūros lydekos
300 gramų ryžių
200 gramų šparaginių pupelių
200 gramų kukurūzų (konservuoti)
200 gramų konservuotų žirnelių (konservuoti)
2 vienetai morkų
4 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų (juodieji)
šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvį ištrinkite žuvies prieskoniais, druska. Kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose ir truputį apkepkite keptuvėje.
2.
Morkas supjaustykite kubeliais, šparagines pupeles šiaudeliais. Ryžius išvirkite.
3.
Į kepimo skardą sudėkite apkeptą žuvį, ant jos - virtus ryžius, o ant viršaus suberkite daržoves ir kepkite 180°C temp. karštumo orkaitėje apie 30 min.
4.
Baigiant kepti, uždėkite ant viršaus majonezo, užberkite tarkuoto sūrio ir dar pakepkite, kol sūris išsilydys.