INGREDIENTAI: 2 vienetai persimono
2 vienetai kriaušių
180 gramų kvietinių miltų
120 gramų sviesto (+trupučio formai aptepti, šalto)
100 gramų cukraus (galima dėti ir mažiau)
5 šaukštai kokoso drožlių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Persimonus nulupame ir kartu su kriaušėmis supjaustome kubeliais. Persimonus ir kriaušes pabarstome cinamonu.
2.
Kepimo indą patepame lengvai sviestu ir sudedame pjaustytus vaisius.
3.
Miltus, kokoso drožles, cukrų, kepimo miltelius sudedame į dubenį, sutarkuojame šaltą sviestą ir rankomis viską sumaišome ir pirštais sutrupiname iki drėgnų trupinių.
4.
Trupinius užberiame ant vaisių.
5.
Dedame į iki 170 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min., kol viršus gražiai apskrus ir iškeps.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!