INGREDIENTAI: 650-700 g mažų šviežių bulvyčių (supjaustytų ketvirčiais, jei didesnės)
16 mažų svogūnėlių
1 puodelis šviežių briedžiukų arba kitokių grybų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis tarkuotos apelsino žievelės
0,25-0,5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Virkite bulves uždengtame puode nedideliame pasūdyto vandens kiekyje 7 minutes. Sudėkite svogūnus. Virkite uždengtus dar 3 minutes. Gerai nusunkite. 2. Sulenkite storą 90x45 cm foliją per pusę, suformuodami 45x45 cm dydžio dvigubo storio foliją. Didesnius grybus perpjaukite per pusę. Sudėkite bulves, svogūnus ir grybus folijos centre. Pašlakstykite daržoves alyvų aliejumi. Pabarstykite apelsino žievele ir druska. 3. Užlenkite priešingus folijos galus ir užlenkite. Tada užlenkite ir šonus, palikdami nedidelius tarpus garams išeiti. 4. Grilyje su dangčiu paskirstykite anglis. Ten, kur keps daržovės, karštis turi būti vidutinis. Padėkite folijos paketą ant grilio grotelių virš anglių. Uždenkite ir kepkite grilyje 20 minučių arba kol bulvės bus minkštos.