INGREDIENTAI: 250 gramų varškės 9% (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų avižinių dribsnių (viso grūdo)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį džiovintų špinatų (arba kitų prieskoninių žolelių)
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius ir sutrinti, suberti avižinius dribsnius, berti česnako granules, džiovintus špinatus, druską ir išmaišyti.
2.
Iš paruoštos masės formuoti apvalias, plokščias bandeles, man pavyko padaryti 6 bandeles. Bandelių viršų pabarstyti sezamų sėklomis.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti bandeles.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 25 - 30 minutes.