INGREDIENTAI: 200 gramų krevečių be kevalo (virtų)
1 vienetas avokadų
8 vienetai putpelės kiaušinių
150 gramų vyšninių pomidorų
2 vienetai agurkų
100 gramų sultenių
1 saujelė gražgarsčių
1 žiupsnelis druskos
Užpilui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Putpelių kiaušinius išverdame. Nulupame.
2.
Pomidorus ir kiaušinius perpjauname per pusę, agurkus supjaustome griežinėliais.
3.
Avokadą perpjauname per pusę, pašaliname kaulą, minkštimą išskobiame ir supjaustome riekelėmis.
4.
Užpilui sumaišome medų, citrinos sultis ir aliejų.
5.
Į lėkštes dedame salotas, pomidorus, agurkus, avokadą. Ant viršaus dedame krevetes ir kiaušinius. Pabarstome druska ir apšlakstome užpilu.