INGREDIENTAI: 2 vienetai avokadų
6 vienetai smidrų
4 griežinėliai pomidorų
pagal poreikį rūkytos lašišos filė
1 saujelė sultenių
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokadus perpjauname pusiau, išimame kauliukus, nulupame ir pašlakstome citrinos sultimis.
2.
Smidrus apverdame kelias minutes ir perliejame šaltu vandeniu.
3.
Lašiša supjaustome plonomis riekelėmis.
4.
Ant vienos avokado puselės dedame sultenės lapelius, pomidoro griežinėlius, lašišą, dedame smidrus ir uždengiame kita avokado pusele. pabarstome sezamo sėklomis.
Patarimai:
•
Patogiausia valgyti šakute ir peiliu.