AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 450 gramų tilapijos file
2.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
1.5 šaukšto paprikos miltelių
1 šaukštelis svogūnų mitelių
2/3 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio džiovintas čiobrelis
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/3 šaukštelio česnako miltelių
1/3 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuplauname ir nusausiname žuvies file.
2.
Indelyje sumaišome visus prieskonius.
3.
Ant kepimo indo ar skardelės patiesiame kepimo popierių, ištepame 0,5 šaukšto alyvuogių aliejaus.
4.
Vieną tilapijos file pusę ištepame 1 šaukštu aliejaus. Tada abi tilapijos puses įtriname prieskonių mišiniu, žuvį dedame į kepimo indą ta puse, kurią ištepėte aliejumi ir viršų dar lengvai aptepame 0,5-1 šaukštu aliejaus.
5.
Kepame 210 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min, kol žuvis gražiai apskrunda ir lengvai atsignyba. Kepimo trukmė priklauso nuo file storio. Patiekiame su mėgstamu garnyru.