AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai agurkų
15 vienetų vyšninių pomidorų
200 gramų fetos sūrio
1 vienetas rausvųjų svogūnų
0.5 vieneto žaliosios paprikos
15 vienetų juodųjų alyvuogių
4 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis druskos
0.5 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, trintą česnaką, druską, šviežiai maltus juoduosius pipirus bei džiovintą raudonėlį. Užpilą gerai išplakite.
2.
Į dubenį sudėkite pusiau perpjautus pomidorus, žiedeliais pjaustytą raudonąjį svogūną, riekelėmis pjaustytą agurką (agurką rekomenduojama nulupti), pailgomis juostelėmis pjaustytą papriką, kubeliais pjaustytą feta sūrį, alyvuoges. Švelniai išmaišykite salotas ir ant jų supilkite padažą.