INGREDIENTAI: 250 gramų varškės 9%
30 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 šaukštas cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Aptepimui:
120 gramų juodojo šokolado
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, sviestą, suberti cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir sutrinti elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
2.
Į kitą dubenį dėti šokoladą, sviestą ir ištirpinti. Šia mase aptepti silikonines formeles. Tuomet jas padėti į šaldytuvą 10 minučių.
3.
Sustingus šokoladui, vėl sutepti formeles tirpintu šokoladu, kad sūreliai būtų tvirtesni, dailesni ir lengviau išsiimtų, tuomet dėti į šaldytuvą kelioms minutėms.
4.
Į konditerinį maišelį sudėti paruoštą kremą ir užpildyti paruoštas formeles. Ant viršaus užtepti tirpinto šokolado ir vėl dėti į šaldytuvą valandai, kad sutvirtėtų.
Patarimai:
•
Jei norite, į varškės masę galite įdėti šaukštą natūralaus jogurto, šokolado gabaliukų, aguonų, želė gabaliukų ar ko tik norite.
•
Sūrelių formelę galite rinktis kokią tik norite ar turite namuose.
•
Iš šio kiekio paruošiau 5 sūrelius po 80 gramų.