INGREDIENTAI: 30 vienetų talerių
Įdarui:
150 gramų vištienos faršo
100 gramų sūrio (tarkuoto)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį druskos
Tešlai:
150 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
1 šlakelis pieno (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti vištienos faršą, pabarstyti druska, prieskoniais ir išmaišyti.
2.
Sūrį sutarkuoti.
3.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, įpilti pieną, suberti miltus, druską ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
4.
Ant talerio dėti ploną sluoksnį faršo, užberti sūrio ir uždėti kitą talerį ant viršaus.
5.
Paruoštus talerius mirkyti tešloje.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti talerius ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol gražiai apskrus.