INGREDIENTAI: 250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
200 mililitrų kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai)
3 šaukštai šokoladinių pabarstukų (arba šokolado gabaliukų, apytikriai)
3 šaukšteliai mėtų sirupo (arba 1 šaukštelio mėtų ekstrakto)
pagal poreikį maistinių dažų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grietinėlę pilti į dubenį ir išplakti iki lengvo purumo, tuomet pilti maistinius dažus, mėtų sirupą, kondensuotą pieną ir viską išmaišyti.
2.
Paruoštą masę pagardinti šokoladu ir supilti į plokščia indelį tinkantį dėti į šaldymo kamerą. Uždengti ir dėti į šaldymo kamerą 8 - 12 valandų.
3.
Atvėsintus ledus patiekti porcijomis.