INGREDIENTAI: 1 kilogramas bulvių
1 vienetas vištienos filė
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kvietinių miltų
3 šaukštai majonezo
1 saujelė krapų (smulkintų)
1 saujelė petražolių (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį kepimo aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Stambesne tarka sutarkuojame nuskustas ir nuplautas bulves. Svogūną smulkiai supjaustome arba sutarkuojame.
2.
Smulkiai supjaustome vištienos filė ir suberiame į sutarkuotas bulves.
3.
Atskirame dubenėlyje sumušame ir šakute suplakame kiaušinius, juos taip pat pilame į masę.
4.
Į masę beriame miltus, dedame majonezą, svogūną, beriame druską, pipirus, krapus. Viską išmaišome.
5.
Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps. Pabarstome smulkintomis petražolėmis ir skanaujame!