INGREDIENTAI: Tešlai:
1 kilogramas kukurūzų miltų
šiek tiek vandens
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
2 skardinės tuno aliejuje
1 vienetas svogūnų
100 gramų fermentinio sūrio
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausiai pagaminame bandeles. Jos gaminamos tik iš kukurūzų miltų ir vandens bei žiupsnelio cukraus. Miltus maišome su vandeniu ir minkome, kol tešla bus vientisa, vandenį pilame po truputį, kol tešla teps tinkamos minkyti konsistenscijos ir nelipni.
2.
Iš tešlos formuojame apvalius, suplotus apkritimus maždaug 1 cm storio ir kepame aliejuje, gilesnėje keptuvėje iš abiejų pusių, kol pasidarys geltoni.
3.
Ruošiame įdarą. Į tuną įpjaustome svogūną, sutarkuojame sūrį, dedame majonezą ir viską išmaišome.
4.
Iškeptas aliejuje bandeles įpjauname pusiau ir į vidų sudedame įdarą. Skanaus!