INGREDIENTAI: 2 riekės duonos
125 gramai tepamo sūrelio su žalumynais
50 mililitrų grietinėlės
50 gramų sūdytos lašišos
2 šaukštai raudonieji ikrai
2 šakelės krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kreminį sūrį išsukame su grietinėle.
2.
Lašišą supjaustome nedideliais gabaliukais.
3.
Konditeriniu žiedu iš duonos išspaudžiame rutuliukus. Dvi riekės - du rutuliukai. Užkandžius galite gaminti po 1, jei neturite 2 žiedų. Duonos apskritimą paliekame žiede.
4.
Ant duonos apskritimo sudedame pusę sūrio užtepėlės, kitą dalį pasiliekame kitam bokšteliui. Galima kelioms minutėms bokštelį dėti į šaldytuvą, kad šiek tiek sutvirtėtų. Tik reikia atsiminti, kuo duona ilgiau stovės, tuo ji bus drėgnesnė.
5.
Užkandį atsargiai išstumiame ir perkeliame ant lėkštutės. Ant viršaus dedame ikrus, lašišą. Puošiame krapų šakelėmis.