INGREDIENTAI: 350 gramų jautienos faršo
350 gramų kiaulienos faršo
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 riekės batono
2 šaukštai krakmolo
1 šlakelis pieno
1 šlakelis riebalų (sviesto, aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname aliejuje.
2.
Batono riekes išmirkome piene. Nuspaudžiame.
3.
Faršą, svogūną, kiaušinius, batoną, krakmolą sumaišome, suminkome į bendrą vientisą masę, formuojame ovalų gabalėlį ir dedame į skardą. Skardą prieš tai patepame riebalais (aliejumi, sviestu).
4.
Kepame 180-200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
5.
Puošiame pavasariškai. Skanaus!