INGREDIENTAI: 4 stiklinės pieno
1 stiklinė apvaliųjų ryžių
2 saujos braškių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas sviesto
1 pakelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į vidutinio dydžio puodą berkite ryžius, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir supilkite pieną.
2.
Statykite puodą ant vidutinio stiprumo liepsnos, kai užvirs sumažinkite liepsną ir vis maišant virkite, kol ryžiai išvirs ir košė sutirštės.
3.
Nukėlus nuo ugnies, įmaišykite šaltą sviestą, kol šis visai ištirps.
4.
Padalinkite į dubenėlius ir papuoškite braškėmis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"