INGREDIENTAI: 400 gramų jogurto, natūralaus
900 mililitrų vandens (karšto)
150 gramų kondensuoto pieno, saldinto
3 pakeliai želės (skirtingų skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į tris skirtingus dubenėlius padalinti po 300 ml vandens (vandens naudojama dvigubai mažiau, nei įprastai, tam, kad būtų tvirtesnė želė), suberti želė miltelius ir išmaišyti. Dėti į vėsią vietą, kad sustingtų. Tai galima pasidaryti ir iš vakaro.
2.
Į dubenį dėti jogurtą, kondensuotą pieną ir išmaišyti. Jei norisi, galima koreguoti saldumą ir dėti daugiau kondensuoto pieno arba mažiau. Padėti į šaldytuvą.
3.
Sustingusią želę supjaustyti nedideliais gabaliukais.
4.
Į stiklines, kuriuose norite tiekti desertą, dėti jogurto, tuomet jogurto ir kondensuoto pieno masės, želė gabaliukų, vėl jogurto ir taip sluoksniuoti. Prieš tiekiant, galima dar palaikyti šaldytuve arba, jei skubate, puikiai tinka ir tiekti iš karto.