INGREDIENTAI: 4 riekės ruginės duonos
100 gramų fermentinio sūrio
50 gramų karštai rūkytos šoninės
0.5 vieneto morkų (nedidelės)
2 vienetai pievagrybių
1 šaukštas pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, morką sutarkuoti, šoninę supjaustyti mažais gabaliukais.
2.
Sausoje keptuvėje apkepinti šoninę. Sudėti pievagrybius ir morkas. Apkepinti, kol morkos ir pievagrybiai "susileis".
3.
Ant duonos sudėti kepintas daržoves ir šoninę.
4.
Sūrį sutarkuoti ir išmaišyti su pomidorų padažu. Užtepti ant sumuštinių.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 minutes. Iškepusius tinka pabarstyti džiovintais krapais.