AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 100 g kalmarų
1 cukinijos, jaunos
1 baklažano
1 žiupsnelio druskos
1 žiupsnelio pipirų, juodų grūstų
1 šaukštelio medaus
1 šaukštelio garstyčių (vidutinio aštrumo)
1 šaukštelio citrinos sulčių, natūralių
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
Aliejaus, kepimui
Paruošimo būdas: Smulkiai supjaustyti rūkytų didžiūjų kalmarų čiuptuvus ir apkepti keletą minučių. Kitoje keptuvėje apkepti baklažanus ir cukinijas užberti druskos ir pipirus. Į lėkštes ratu dėti keptus baklažanus, į vidų įdėti pusę keptos cukinijos. Ant viršaus uždėti keptus kalmarus. Alyvuogių aliejų sumaišyti su medumi, citrinos sultimis ir garstyčiomis. Užpilti ant kalmarų. 2 asmenims.