TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Felicita Klemensas Kolumbanas Doviltas Liubartė Adelė Kolumbas Orestas
Apverstas obuolių pyragas - labai skanus!
Apverstas obuolių pyragas

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 vienetai obuolių (nedidelių)
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
130 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius perpjauti perpus, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Kepimo formos, nuimamais kraštais, dugną iškloti kepimo popieriumi. Kraštus aptepti sviestu. Pabarstyti trupučiu cukraus ir išdėlioti obuolių skiltelėmis.

2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, plakti 5 - 7 minutes, kad kiaušiniai "pagautų" oro, taip pyragas bus puresnis. Supilti ištirpintą ir pravėsintą sviestą, suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir išplakti, kol neliks sausų gumuliukų. Tešlą užpilti ant obuolių.

3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Patikrinti mediniu smeigtuku, jei ištraukus jis sausas - pyragas iškepęs, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių.

4.
Nusegti formos kraštus, ant viršaus uždėti lėkštę, apversti ir tuomet nuimti kepimo popieriumi.



admin · 2018-05-06 21:00 · 1168 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt