Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų varškės
150 mililitrų vandens (šalto)
100 mililitrų pieno
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai medaus (arba pagal skonį)
20 gramų želatinos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 15 minučių, kad išbrinktų. Tuomet pilti pieną, berti kakavą ir pagardinti medumi. Pakaitinti garų vonelėje (indą su želatiną statyti ant puodo su verdančiu vandeniu taip, kad želatinos indo dugnas nesiliestų su vandeniu), maišant, kol želatina ištirps.
2.
Sudėti varškę, išmaišyti ir viską sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos konsistencijos.
3.
Varškę pilti į indelius. Palikti šaldytuve sustingti bent kelioms valandoms, geriausiai pernakt.
4.
Patiekiant falima papuošti karamelizuotais riešutais ar tirpintu juodu šokoladu.