Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių (didesnių)
4 saujos maltų džiūvėsėlių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
4 šaukštai graikiško jogurto
1 skiltelė česnako
1 saujelė krapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį supjaustyti piršto storio juostelėmis.
2.
Kiaušinį išplakti, kiekvieną sūrio juostelę pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to į maltus džiūvėsėlius, vėl į kiaušinį, vėl į džiūvėselius ir taip dar kartą.
3.
Sūrio pirštelius virti įkaitintame aliejuje, kad būtų apsemti, kol apskrus.
4.
Išimti ir sudėti ant rankšluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
5.
Padažui jogurtą išmaišyti su smulkintais krapais, išspaustu česnaku, pagardinti druska ir pipirais.
6.
Sūrio pirštelius patiekti su jogurtu padažu.