Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 gramų vištienos faršo (ar kalakutienos)
200 mililitrų kefyro
4 šaukštai miltų
1 vienetas kiaušinių (nedidelio)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir česnaką sutrinti smulkintuvu iki košelės ar labai smulkiai supjaustyti. Išmaišyti su vištieną ir prieskoniais.
2.
Kiaušinį lengvai paplakti, supilti kefyrą, išmaišyti, berti miltus ir išmaišyti iki vientisos masės. Sudėti vištieną ir dar kartą permaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ant kiek mažesnės nei vidutinė kaitros. Į keptuvę dėti po didelį šaukštą vištienos masės ir kepti iš abiejų pusių, kol apskrus. Labai skanu su šviežiomis daržovėmis!