TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Traški žuvies file orkaitėje
Traški žuvies file orkaitėje

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas baltos žuvies filė
4 riekės batono
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Padažui:
4 šaukštai majonezo
1 šaukštelis dižono garstyčių
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek petražolių (šviežių, smulkintų)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Batono riekeles sudėkite į smulkintuvą ir sumalkite. Pakepinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus ir palikite atvėsti. Tuomet sumaišykite su aliejumi, druska ir juodaisiais pipirais.

2.
Žuvies file supjaustykite vienodais gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį voliokite į kiaušinio plakinį, džiūvėsėlius ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. (kepimo laikas priklausys nuo žuvies gabalėlių dydžių).

3.
Padažui skirtus ingridientus sumaišykite dubenėlyje ir patiekite prie žuvies.



admin · 2018-06-08 06:00 · 1023 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt