Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 6 vienetai vištienos odelės (naudoju nuo ketvirčių)
300 gramų raugintų kopūstų (apytikriai)
2 skiltelės česnako
2 vienetai rozmarinų šakelių
0.5 šaukštelio pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Česnaką susmulkinu ir sumaišau su rozmarinu ir pipirais. Įtrinu vištų odeles ir palieku pasimarinuoti keliolika minučių.
2.
Kiekvieną odelę ištiesiu išorine pusę į apačią. Į vidurį dedu gerai nusunktų kopūstų, odelės kraštus užlenkiu ant viršaus. Jei odelės nedidelės, sutvirtinu mediniais smeigtukais, jei kraštai pakankamai platūs, pakanka tiesiog užlankstyti.
3.
Dedu į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą, sujungimu į apačią. Į formą pilu truputį vandens, kad vos vos apsemtų apačią. Kepu iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus!