Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: šiek tiek puy lęšiai (virtų)
šiek tiek gražgarsčių
šiek tiek fetos sūrio
šiek tiek vyšninių pomidorų
šiek tiek apelsinų
šiek tiek cukinijų (jaunos)
šiek tiek salierių
šiek tiek poro
šiek tiek džiovintų spanguolių
šiek tiek migdolų drožlių (kepintų)
Užpilui:
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek medaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Gražgarstes nuplauti ir kruopščiai nusausintis. Tą patį daryti ir su kitomis daržovėmis.
2.
Pomidorus supjaustyti perpus arba ketvirčiais, porus, salierą ir cukiniją - plonomis juostelėmis.
3.
Sudėti nuvarvintus lęšius, kepintas migdolų drožles, spanguoles. Dėti kubeliais pjaustyto fetos sūrio.
4.
Perpjauti apelsiną perpus, nupjauti žievę kartu su balta dalimi, tuomet kiekvieną apelsino pusę supjaustyti riekelėmis ir dėti į salotų lėkštę kartu su kitais ingredientais.
5.
Apšlakstyti aliejumi, citrinų sultimis, medumi, pabarstyti druska ir pipirais. Viską išmaišyti.