Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų perlinių kruopų (virtų)
2 vienetai morkų
10 vienetų pievagrybių
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai miltų
4 šaukštai grietinės
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Česnaką, svogūną, pievagrybius kuo smulkiau supjaustyti. Morkas ir sūrį sutarkuoti, geriau smulkiau, bet galima ir burokine tarka.
2.
Kartu sudėti visus likusius produktus ir išmaišyti. Jei masė pernelyg drėgna, berti dar truputį miltų, jei per sausa - daugiau grietinės.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti kepsnelius, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 25 minutes, kol apskrus. Galima kepti ir keptuvėje įkaitintame aliejuje. Skanaus!