Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 150 gramų kreminės varškės
100 gramų braškių
100 gramų graikiško jogurto
3 vienetai sausainių (su šokolado gabaliukais)
75 gramai balto šokolado
5 vienetai braškių
pagal skonį cukraus pudros
šiek tiek vanilės
Papuošimui:
70 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
pagal poreikį braškių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrupinti ir padalinti į stiklines, 5 braškes supjaustyti, išdėlioti į stiklines.
2.
Varškę, jogurtą, išlydytą šokoladą ir vanilę gerai išplakti. 100 gramų braškių sudėti į elektrinį trintuvą ir sutrinti su cukraus pudra. Pusę braškių įmaišyti į varškės-jogurto-šokolado kremą.
3.
Kremą supilti į konditerinį maišelį ir padalinti į stiklines. Ant viršaus užpilti likusias trintas braškes ir palikti desertą šaldytuve valandai. Prieš patiekiant papuošti plakta grieitinėle ir braškių puselėmis.