Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 100 gramų lašišos (keptos, rūkytos ar sūdytos)
1 vienetas avokadų (gerai prinokusių)
2 saujos sultenių (ar špinatų)
1 saujelė moliūgų sėklų (arba saulėgrąžų, ar riešutų)
1 šaukštas goji uogos (nebūtina)
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Žalumynus gerai nuplauti ir nusausinti. Sudėti į lėkštęs.
2.
Lašišą išskirstyti šakute ir sudėti ant salotų.
3.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, minkštimą supjaustyti riekelėmis ir dėti į salotas.
4.
Pabarstyti goji uogomis ir moliūgų sėklomis. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais (jeigu naudojate sūdytą arba rūkytą lašišą, druskos geriau nedėti). Apšlakstyti citrinos sultimis ir aliejumi. Skanaus!