TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Felicita Klemensas Kolumbanas Doviltas Liubartė Adelė Kolumbas Orestas
Skanieji čanachai su vištiena
Čanachai su vištiena

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 vienetų vištienos šlaunelių mėsos
8 vienetai bulvių (nedidelių)
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto paprikos
4 šaukštai pomidorų pastos (ar pomidorų padažo)
2 šaukštai aliejaus
4 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis džiovintas raudonėlis
šiek tiek druskos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nuskutame, supjaustome kubeliais ir sudedame į molinių troškintuvų dugną.

2.
Morkas ir paprikas sutarkuojame. Svogūną smulkiai sukapojame. Vištieną supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais.

3.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti svogūnus, vištieną, tuomet sudėti papriką su morkomis, pomidorų pastą ir prieskonius. Patroškinti kelias minutes.

4.
Vištieną išdėliojame į molinius indelius ant bulvių, ant viršaus patroškintas morkas. Užpilame šiek tiek vandens, kad apsemtų bulves, bet ne iki pačio viršaus, nes kepant taškysis. Į kiekvieną dedame po pusę ar visą lauro lapą. Uždengiame dangteliais.

5.
Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą, dar pusvalandį paliekame išjungtoje orkaitėje.



admin · 2018-07-16 03:00 · 970 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt