Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų varškės (geriau šlapesnės, iš kvadratinių pakelių)
100 gramų ridikėlių
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
3 šaukštai graikiško jogurto
1 žiupsnelis druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę išmaišyti su graikišku jogurtu, gerai sutrinant šakute.
2.
Į varškę dėti smulkintus žalumynus, smulkiai sukapotus ridikėlius ir pagal skonį pagardinti druska.
3.
Atšaldyti, o tada tepti ant duonelės ir skanauti. Beje, užtepus ant skrebučio, labai tinka ant viršaus dar užsipjaustyti ridikėlių griežinėlių :)