Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų faršo (mėgstamo, naudojau kiaulienos)
1 stiklinė avižinių dribsnių (smulkių)
1 vienetas svogūnų (didelių)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapų
1 žiupsnelis rozmarino
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į mėsą suberti po žiupsnelį prieskonių, druskos, įmušti kiaušinį, suberti dribsnius ir krakmolą, įpjaustyti svogūną. Viską gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 15-20 minučių.
2.
Iš masės formuoti kotletukus ir juos gražiai apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių po 1-2 minutes, kad susidarytų plutelė, o tada dar apie 10-15 minučių patroškinti uždengus ant nedidelės ugnies.