Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 lašišos pjausniai (daugmaž po 120-150 g kiekvienas)
1 citrina (nedidelė)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 gabaliukas (10 cm) šviežio imbiero
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis druskos (arba pagal skonį)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Imbierą smulkiai sutarkuojame, sumaišome su medumi, druska, išspaustomis citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Imbiero mišiniu ištriname lašišą ir paliekame pastovėti 30 minučių (galima ir ilgiau). Kepame ant grotelių, gražiai apkepant iš abiejų pusių.