Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų konservuotų pomidorų
200 gramų raudonųjų lęšių
200 mililitrų kokosų pieno
3/4 stiklinės vandens
70 gramų špinatų
1 vienetas svogūnų
3 centimetrai imbiero
2 skiltelės česnako
1 šaukštas kokosų aliejaus
1/4 šaukštelio maltos ciberžolės
1 žiupsnelis maltos kalendros
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną susmulkinkite. Česnaką ir imbierą smulkiai sutarkuokite.
2.
Storadugniame puode ar keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką, imbierą, smulkintą svogūną. Kepkite ant nedidelės ugnies, pamaišant, kol svogūnai taps skaidrūs. Suberkite prieskonius. Pakepinkite dar minutę, pilkite kokosų pieną, konservuotus pomidorus, vandenį ir lęšius.
3.
Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant nedidelės ugnies apie 20 - 25 minutes ar kol suminkštės lęšiai. Pamaišykte, kad nepridegtų. Įmaišykite špinatus ir patroškinkite dar porą minučių, kol špinatai susileis. Tiekite su basmati ir laukiniais ryžiais.