AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas kriaušių
400 mililitrų dansukker uogienių cukraus (apytikriai, priklausomai nuo kriaušių saldumo)
300 mililitrų dansukker šviesiojo sirupo
1 vienetas aitriosios paprikos
0.5 gramo šafrano
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nulupkite kriaušes. Supjaustykite ir išimkite sėklas. Supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į puodą kartu su šafranais ir sirupu.
2.
Uždenkite dangčiu ir virkite 5–10 minučių. Nuplaukite aitriąją papriką ir labai smulkiai ją supjaustykite. Į puodą suberkite papriką ir uogienių cukrų, virkite apie 2 minutes.
3.
Išpilstykite į šiltus, švarius stiklainius. Laikykite šaltai. Šis marmeladas puikiai tiks prie sūrio, keptos duonos ir pan.