Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas sluoksniuotos tešlos
1 skardinė konservuotų persikų
250 gramų varškės
0.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą iškočioti iki 0.6 cm storio. Pasidaryti lyginį skaičių skrituliukų, tokio skresmens, kad tilptų persikas. Pusei skrituliukų išpjauti viduriukus, kad gautųsi žiedai. Žiedelius uždėkite ant pilnavidurių skrituliukų ir lengvai paspauskite. Patepkite plaktu kiaušiniu.
2.
Dėkite į skardą kepti 5 minutes iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol skrituliukai šiek tiek pakils ir pagels. Iškilusius viduriukus paspauskite šaukštu.
3.
Kremui sumaišykite varškę, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų ir kiaušinius. Šia mase įdarykite šulinukus. Uždėkite po konservuotopersiko puselę. Dėkite į orkaitę ir kepkite dar 10 minučių.