INGREDIENTAI: 3 vnt. vištienos
Druska (pagal skonį)
Pipirai (pagal skonį)
Paukštienos prieskoniai (pagal skonį)
2-3 skiltelės česnako
Aliejus (kepimui)
Bulvės
Morkos
Kapoti krapai
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 stiklinė vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną sukapoti mažais gabaliukais, apibarstyti paukštienos prieskoniais, druska, pipirais, išspausti česnako skilteles. Prieskonius gerai įtrinti į vištieną ir palikti kelioms val. šaldytuve. Tuomet gabaliukus apkepinti keptuvėje su trupučiu aliejaus (jei paukštiena ganėtinai riebi, tai aliejaus nepilti). Pasiruošti daržoves. Bulves, morkas nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis. Daržoves sudėti į karščiui atsparų indą, apibarstyti krapais. Karštame vandenyje įmaišyti sultinį ir užpilti ant daržovių. Ant viršaus sudėti kepintus vištienos gabaliukus. Uždengti indą dangčiu ir šauti į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę 30-40 minučių. Skanaus!