INGREDIENTAI: 4 vienetai kukurūzų burbuolių
150 gramų fetos sūrio
1 vienetas žaliųjų citrinų
4 šaukštai majonezo
4 šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
2 šaukštai sviesto
2 šaukšteliai prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kukurūzus, nenuėmę išorinių lapų, pamirkykite vandenyje 30 minučių.
2.
Kukurūzų burbuoles kepkite tol, kol išoriniai lapai išsausės ir pradės juosti.
3.
Nulupkite burbuoles gaubiančius lapus ir nuvalytus kukurūzus sudėkite į kepsninę. Šepetėliu aptepkite lydytu sviestu ir kepkite, kol įgaus auksinį atspalvį.
4.
Kai kukurūzų burbuolės bus iškepusios, aptepkite jas majonezu ir apvoliokite parmezane. Pagardinkite aitriosiomis paprikomis ir druska.
5.
Galiausiai uždėkite trupintos fetos ir žaliosios citrinos skiltelių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.