INGREDIENTAI: 250 gramų cukraus
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
100 gramų juodojo šokolado
50 gramų sviesto
10 gramų vanilinio cukraus
4 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek uogų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Kitame inde tirpintą sviestą išplakame su grietine. Maišydami pilame šią masę į kiaušinio ir cukraus plakinį. Kitame inde sumaišome miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Įsijojame į skystą tešlą, išmaišome.
2.
Šokoladą ištirpiname, supilame į tešlą ir išmaišome. Užpildome 2/3 keksiukų formelės – ši tešla labai gerai kyla.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių orkaitėje 20 minučių. Puošiame šviežiomis uogomis.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje