INGREDIENTAI: 3 riekelės juodos duonos
4 vienetai vyšninių pomidorų
Užtepimui:
1 vienetas avokadų (mažo)
1 šaukštas graikiško jogurto (ar kito natūralaus)
1 šaukštas varškės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuplauname avokadą, perpjauname jį per puse, pašaliname kaulą, išskobiame minkštimą ir jį sutriname šakute.
2.
Į dubenėlį sudedame sutrintą avokadą, jogurtą, varškę, beriame druskos ir gerai išmaišome.
3.
Duoną paskrudiname ant keptuvės arba skrudintuvėje.
4.
Pomidorus supjaustome nedideliais gabalėliais.
5.
Ant duonos užtepame užtepėlę ir ant viršaus uždedame supjaustytus vyšninius pomidorus.